Zomervakantie voor vastgoed investeerders | 5 agenda Tips van Marcel van Hooijdonk

De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent dat, samen met de rest van al het zakelijk verkeer in ons land, er voor alle vastgoedinvesteerders weer een rustigere periode aan zit te komen. Zaken doet u immers het liefst in een markt waarin alle spelers mee kunnen doen. Een paar maanden noodgedwongen met het gezin dure cocktails op het hete strand wegslurpen dus?

Marcel van Hooijdonk: “Als u daar geen zin in heeft is dat niet nodig. Er zijn er in de zomerperiode nog meer dan genoeg alternatieven voor iedereen die niet stil kan zitten of gewoon (misschien iets te) veel van het werk in onze branche houdt. De vastgoedagenda staat ook deze zomer weer vol met interessante events om te netwerken en nieuwe inzichten te krijgen”.

Voor alle vastgoedinvesteerders of -geïnteresseerden, deelt Marcel van Hooijdonk de meest interessante events voor aankomende zomerperiode.

Tips Marcel van Hooijdonk

Vastgoedagenda Zomer 2019 door Marcel van Hooijdonk

Marcel van Hooijdonk: “Voor iedereen die komende zomer graag in beweging blijft, raad ik het aan om een bezoek aan één van onderstaande events te brengen:

1 NeVaCon, (21 juni, Nijkerk)

Marcel van Hooijdonk: “Het NeVaCon (Het Nederlands Vastgoed Congres) in Nijkerk is een heel breed event waar actualiteiten en ontwikkelingen uit de vastgoedwereld worden besproken. Een van de gastsprekers is Diederik Samson, die tegenwoordig actief is als adviseur in duurzame energie. “

Website: https://nevacon.vbo-events.nl/

2 NRP Nationale Transformatie & Renovatiedag (25 juni)

Marcel van Hooijdonk: “Bent u een ontwikkelaar, belegger of investeerder die te maken heeft met wet- en regelgeving rondom transformaties en renovaties van vastgoed? De ontwikkelingen zijn de afgelopen (maar ook de komende) tijd zwaar onderhevig aan veranderingen. Dit congres biedt de mogelijkheid om interviews of discussiepanels bij te wonen rondom deze thema’s. Ook is er  natuurlijk ruimte om te netwerken tijdens de lunch en afsluitende borrel.”

Website: https://vastgoedjournaal.nl/vastgoedkalender/387/nrp-nationale-transformatie-and-renovatiedag

4 In gelul kan je niet wonen, (29 juni, Amsterdam)

Marcel van Hooijdonk: “Voor de vastgoedondernemer met een gevoel voor kunst en cultuur is deze zogenaamde ‘theaterdocumentaire’ wellicht een  aangename afwisseling. Een voorzichtige tip, aangezien het concept voor mij zelf ook nieuw is. Anekdotes, gedichten en scherpe dialogen worden afgewisseld met muziek. Dit alles in het thema van wonen en de woningmarkt. Ik ken het zelf niet, maar het concept vind ik erg vernieuwend.”

Website:  https://www.eventbrite.nl/e/tickets-in-gelul-kan-je-niet-wonen-amsterdams-allooi-62970092241

4. Het belangrijkste onderwerp van nu: de woningproductie omhoog. (3 juli, Den Haag)

Marcel van Hooijdonk: “Een event met een minder pakkende naam dan zijn voorganger, maar daardoor valt er ook weinig meer aan toe te voegen. Het bijzondere van dit event is dat u ook daadwerkelijk de kans krijgt om woningbouwcorporaties aan te spreken, ideeën met hen te delen of voorstellen te doen. Eén van de weinige events waar u daadwerkelijk een verschil kunt maken in de strijd tegen een maatschappelijk grootschalig probleem.”

Website: https://vastgoedjournaal.nl/vastgoedkalender/389/het-belangrijkste-onderwerp-van-nu-de-woningproductie-omhoog

5. Utrecht Vastgoed 2019 (11 september, Utrecht)

Marcel van Hooijdonk: “Als u actief bent in het midden van ons land is ‘Utrecht Vastgoed’ wat voor u. Naast waardevolle netwerkmogelijkheden, worden de actuele marktontwikkelingen en nieuwe projecten besproken. De gemeente bespreekt bovendien de herontwikkeling van projecten als Utrecht Overvecht en Utrecht Science Park.”

Website: https://spryg.com/nl/events/utrecht-vastgoed

Meer lezen van Marcel van Hooijdonk?

Marcel van Hooijdonk plaatst regelmatig blogs en interessante artikelen op onze site. Houd onze website dus goed in de gaten. Heeft u een tip voor onze redactie? Mail dan naar info@zuylenstaete.nl

Blijf op de hoogte!