Onze diensten

Wij bieden drie verschillende diensten aan. Waar kunnen we jou bij helpen?

Aankopen

In Nederland is er sprake van veel leegstand. Of het nu komt door de verhuizing van een bedrijf uit een kantoorpand of winkel of door totaal andere reden, bij Marcel van Hooijdonk Real Estate laten we deze ruimte niet onbenut. Wij kopen de panden met potentie en transformeren deze naar mooie en leefbare ruimtes. De winkelpanden worden opgeknapt zodat deze weer de uitstraling krijgen waar klanten door aangetrokken worden. Hiermee brengen wij vraag en aanbod binnen de vastgoed wat dichter bij elkaar en word er duurzaam omgegaan met leegstand.

Bekijk deze dienst

Transformatie

Wanneer de aankoop eenmaal is verricht valt er nog een hoop te doen. Om de kans te benutten moet het plan dat we voor ogen hadden wel worden gerealiseerd, en dit op een zo kostenefficiënt mogelijke wijze. Marcel van Hooijdonk Real Estate beschikt over ruime ervaring in het verbouwen van panden en daarmee ook de expertise die hiervoor vereist is. Zo zijn wij in staat om van de meest onooglijke panden een aantrekkelijk gebouw te maken.

Bekijk deze dienst

Verhuur

Wanneer de transformatie volledig afgerond en gecontroleerd is kan er gezocht worden naar een nieuwe gebruiker. We willen dat het pand er keurig uit ziet voordat de nieuwe huurder intrekt. Bij Marcel van Hooijdonk Real Estate hechten wij namelijk veel waarde aan een hoge servicegraad.

Bekijk deze dienst