Dienst

Aankopen

In Nederland is er sprake van veel leegstand. Of het nu komt door de verhuizing van een bedrijf uit een kantoorpand of winkel of door totaal andere reden, bij Marcel van Hooijdonk Real Estate laten we deze ruimte niet onbenut. Wij kopen de panden met potentie en transformeren deze naar mooie en leefbare ruimtes. De winkelpanden worden opgeknapt zodat deze weer de uitstraling krijgen waar klanten door aangetrokken worden. Hiermee brengen wij vraag en aanbod binnen de vastgoed wat dichter bij elkaar en word er duurzaam omgegaan met leegstand.

Soorten panden

Bij Marcel van Hooijdonk Real Estate kopen wij diverse panden op. Daar waar de meesten een grote uitdaging zien, zien wij een grote kans. Met onze ruime ervaring in diverse projecten kunnen wij precies zien welke mogelijkheden er zijn. Door loze ruimten zoals een leegstaand kantoor een nieuwe bestemming te geven zorgen we er ook nog eens voor dat er op duurzame wijze omgegaan wordt met het pand. Zo verlagen we de druk op de woningmarkt en wordt het leefklimaat in de buurt verbeterd.

Jouw pand verkopen?

Elk pand heeft zijn waarde. Wanneer wij de potentie van een pand herkennen kun je bij Marcel van Hooijdonk Real Estate rekenen op zekerheid. Wij kopen namelijk panden op zonder voorbehoud van financiering, dit maakt het wel zo aangenaam.

Gerelateerd project

Schuur omgebouwd tot woning

Voor de eigenaren van dit pand is de schuur verbouwd zodat er meer ruimte is voor de kinderen en het echtpaar.

Dit project bekijken

Gerelateerd nieuws

Terug naar diensten overzicht