Nieuw personeel gezocht bij Marcel van Hooijdonk Real Estate

De vastgoedmarkt wordt met de dag groter door het groeiende aanbod naar woningen. Doordat de vraag groter is dan het aanbod is er een woningen tekort. Het doel van Marcel van Hooijdonk Real Estate is om dit woningen tekort aan te pakken door van leegstaande gebouwen een betaalbare woon- en werkruimte te maken.

Door de kennis en ervaring die Marcel van Hooijdonk Real Estate heeft opgebouwd de laatste jaren maken wij van potentie een groot succes. Hierdoor zijn er al verschillende projecten succesvol afgerond. Hierdoor hebben we vele mensen nu een woning die ze anders nog lang niet hebben gehad.

Doordat de markt van vastgoed iedere dag groter wordt, groeit Marcel van Hooijdonk ook steeds sneller. Hierdoor zijn er meerdere functies beschikbaar. De voordelen van werken bij Marcel van Hooijdonk is dat je variërend werk hebt met leuke collega’s. Daarnaast werk je ook in de vastgoedwereld en heb je een goed salaris.

Bent u de nieuwe enthousiaste collega die wij zoeken? Voor meer informatie kijk vooral even op https://www.werkenbij-marcelvanhooijdonk.nl/. Hier vindt u alle vacatures die momenteel open staan bij Marcel van Hooijdonk.  Een open sollicitatie is ook mogelijk door een mail te sturen of vrijblijvend even contact te zoeken.

Bekijk meer nieuws