Een communal washok met nieuwe wasmachines en drogers

Het is zover. De nieuwe wasmachines en drogers zijn geïnstalleerd en klaar voor gebruik. De studentenflat aan de 1e Van Der Kunstraat 191 te Den haag, beter bekend als de Pionier beschikt voortaan over moderne wasmachines waarbij je met je pinpas kunt betalen.

Marcel van Hooijdonk Real Estate | Een nieuw communal washok voor ons pand

Het eerste gebruik

Na het treffen van de laatste voorbereidingen, zoals het ophangen van de instructies en dergelijke krijgt jongedame Martis de eer om de nieuwe wasapparatuur uit te proberen. De bewoners zijn erg enthousiast over de nieuwe apparatuur. Eén van de bewoners kwam zelfs meteen twee wasmachines tegelijkertijd gebruiken. Via de beveiligingscamera's kan er in de avond altijd mee gekeken worden bij de wasmachines.

Waarom nieuwe wasmachine's

Door de wasmachines te delen krijgen de bewoners niet te maken met grote aanschafkosten. Hierdoor is het mogelijk om een hoogwaardige wasmachine aan te schaffen voor het hele pand. Het kopen van een zuinigere wasmachine kan een goede invloed hebben op het milieu. Daarnaast zal een gedeelde wasmachine vaak meer uren maken doordat hij efficiënter wordt gebruikt. Met name bij studenten kan de prijs een grote rol spelen. Een communal washok is daarom de beste oplossing.

Bekijk de meest innovatieve projecten