De ideale studentenkamer op de beste locatie in Utrecht!

Ben jij op zoek naar een studentenkamer die direct beschikbaar is?

In een lastige markt kan je soms lang op zoek zijn naar dat ene hele gave plekje. Ze zijn er wel maar probeer ze maar eens te vinden. Wij hebben er één die waarschijnlijk voldoet aan je wensen. Je eigen plekje op een top locatie! 

Kamer Utrecht Marcel van Hooijdonk

Wat voor kamer is het?

De afmetingen van de kamer zijn 4 meter 20 bij 4 meter 40. Bijna 20 vierkante meter voor een prijs van 440 Euro per maand. Voor dit bedrag zit je wel meteen all-in. Je hoeft jezelf dus daarnaast nergens meer om druk te maken er komen geen extra kosten voor je bij. De kamer is licht en helemaal naar je wens in te richten. Nog veel belangrijker is dat je niet 12 trappen op hoeft te klimmen de kamer zit namelijk op een gunstige verdieping!

wat voor locatie is het?

De kamer is gelegen aan de Annastraat in Utrecht. Een plekje waar je alles in de buurt hebt. eten bij La Cubanita? 100 meter lopen! Een biertje bij de Ierse Pub? 150 meter. Eigenlijk alles wat voor jou belangrijk is zit binnen een paar minuten lopen!

Interesse in deze kamer of wil je er meer over deze kamer weten? Neem dan snel contact met ons op! 

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze kamer. Mogelijk ben jij dan binnenkort de nieuwe bewoner van deze woonruimte!