We hebben SGS Search ingeschakeld voor de inspectie van onze panden

We waren op zoek naar een partij die over voldoende kennis beschikt om een gedetailleerde inspectie uit te voeren. Wij geloven in SGS Search de juiste partner te hebben gevonden die hier aan voldoet.

Marcel van Hooijdonk Real Estate | SGS Search is een adviesbureau die inspecteert, analyseert en adviseert

Over SGS Search

SGS Search bestaat al sinds 1994 en begon als een laboratorium. Al snel groeide het uit tot een adviesbureau in de kwaliteitszorg en had het een eigen opleidingsinstituut. Het doel van SGS Search is het delen van de brede kennis waar zij over beschikken. Inmiddels is het een bedrijf met meer dan 300 werknemers dat multidisciplinair en internationaal opereert. 

De rol van SGS Search

SGS Search zal voor een aantal panden van Marcel van Hooijdonk Real Estate de inspecties uitvoeren om zodoende de kwaliteit van de panden te kunnen waarborgen. De bouwkundige inspecties zullen van hoog niveau zijn om er zeker van te zijn dat het aan de eisen voldoet. Zo zorgen we er niet alleen voor dat het pand volledig aan de eisen voldoet bij het intrekken maar ook gedurende je huurperiode. We verheugen ons op de samenwerking met SGS Search en we hopen dat iedereen hier baat bij zal hebben.

 

Diensten