Maik Moghadam
Yord Beauty & Hairstyling

Referentie

Marcel van Hooijdonk helpt Yord Beauty & Hairstyling

'Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe locatie. Het pand voldoet aan alle eisen en daarnaast is Marcel altijd bereid om te helpen wanneer ik vragen heb!'

Maik Moghadam is YORD begonnen met één doel

 "12 jaar geleden zijn wij in Utrecht begonnen met het kapsalon speciaal voor kankerpatiënten. Onze specialisten doen altijd hun uiterste best om de patiënten er weer goed uit te laten zien. Hierbij werken we niet alleen aan een mooi kapsel maar ook als beautyspecialist aan de hele uitstraling. Daarnaast voorzien we onze klanten van het nodige advies zodat het resultaat optimaal blijft en ze er zelf ook aan kunnen bijdragen. Dit sprak onze klanten erg aan waardoor er mondjesmaat ook reguliere klanten werden toegelaten. Uiteindelijk was het oude pand te klein." Daarom verhuisde YORD twee jaar geleden naar de Biltstraat 10 in Utrecht, een pand dat verhuurd wordt door Marcel van Hooijdonk.

 

Waarom voor het pand van Marcel van Hooijdonk kiezen

Het pand waar YORD voorheen in gevestigd was beschikte over onvoldoende ruimte en was met drie etages rolstoelonvriendelijk. Reden genoeg voor Maik om verder te zoeken. "Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe locatie. Onze vestiging is nu goed bereikbaar en het pand voldoet aan al onze eisen. Er is een goede instroom aan klanten en we hebben altijd nog onze trouwe klanten die blijven terug keren." Hoewel het om een oud pand gaat is daar van binnen weinig aan te merken. Door tijdige renovatie en onderhoud blijft het pand in topconditie.

 

Hulp van Marcel van Hooijdonk

Het succes van de onderneming is voor Marcel van Hooijdonk net zo belangrijk als voor Maik. Daarom is Marcel van Hooijdonk altijd bereid om te helpen en de kans van slagen te vergroten. "Wanneer ik vragen heb kan ik altijd terecht bij Marcel. Hij reageert vlot en denkt graag mee. De oplossingen die hij aanbiedt zijn vaak kosteloos. Een service die je niet van iedere verhuurder kunt verwachten!"

Gerelateerd project

Herbestemming Spaardersbad Gouda

Het Spaardersbad in Gouda wordt omgetoverd tot indrukwekkende loftwoningen. Een project waar wij heel enthousiast van worden!

Dit project bekijken
Terug naar referentie overzicht