Marcel van Hooijdonk | Restaurant Het Zuiden is een mooie aanwinst voor Utrecht

Fikret Geldi
Restaurant Het Zuiden

Referentie

Restaurant Het Zuiden in het pand van Marcel van Hooijdonk

Marcel van Hooijdonk is een “menselijke mens”

Fikret is voortaan zelf de baas

Fikret (45 jaar) werkte al lange tijd als manager bij verschillende horeca en hotels. Hij liep al een tijdje rond met de ambitie om zijn eigen restaurant te openen, een ambitie die ook gedeeld werd door zijn vrouw.  Samen droomden ze ervan om een klein restaurantje te beginnen in de binnenstad van Utrecht. In 2014 kwam er een pand vrij aan de Mariastraat 4 in Utrecht dat aan al hun eisen voldeed. Het moment was daar, Fikret nam deze kans met beide handen aan. De droom werd werkelijkheid, het pand wat hiervoor restaurant “Het Zuiden” was, werd door Fikret overgenomen. Hij bracht nieuw leven in restaurant Het Zuiden, een restaurant gespecialiseerd in vis, vlees en dranken.

 

De sfeervolle binnenstad

Het restaurant bevindt zich in een zijstraat bij de oude ingang van de stad. Kenmerkend voor de straat zijn de klassieke panden en de bruisende gezelligheid. ‘Het is een geweldige plek om een restaurant te openen. Gelegen in de binnenstad maar net niet in het drukste deel van het centrum. Zo krijg je nog steeds voldoende toestroom voor een iets lager tarief.

 

Marcel van Hooijdonk is een “menselijke mens”

Fikret kent Marcel van Hooijdonk nu al een tijdje en is het meest te spreken over zijn openheid. ‘Marcel is makkelijk in de omgang. Als ik ergens mee zit kan ik hem altijd bereiken. Hij reageert direct en komt meteen met een oplossing die voor beide partijen reëel is.’ Op de vraag of hij andere  ondernemers zou adviseren om bij Marcel van Hooijdonk te huren antwoordde hij met: ‘Ik zou het wel adviseren, zeker als beginnend ondernemer is het fijn om zekerheid te hebben dat alles goed geregeld is. Bij Marcel van Hooijdonk kun je er van op aan dat hij met je mee zal denken en dat je samen tot een oplossing zult komen. Al met al dus zeker doen.’

 

Meer huurders aan het woord

Fikret’s mening wordt door meerdere huurders gedeeld. Iedere verhuurder deelt zijn eigen ervaring met Marcel van Hooijdonk. Wil je meer weten over het huren van een pand of kamer bij Marcel van Hooijdonk? Bekijk onze mogelijkheden of neem contact op.

Gerelateerd project

Schuur omgebouwd tot woning

Voor de eigenaren van dit pand is de schuur verbouwd zodat er meer ruimte is voor de kinderen en het echtpaar.

Dit project bekijken
Terug naar referentie overzicht