Marcel van Hooijdonk Real Estate | Een dierenspeciaalzaak met een groot assortiment voor verschillende diersoorten

Evert Lancee
Elans Dierenparadijs

Referentie

Marcel van Hooijdonk, dierenvriend en huurbaas van Elans Dierenparadijs

'Marcel is altijd goed te bereiken en reageert snel.'

Het ontstaan van Elans Dierenparadijs

Evert Lancee, eigenaar van Elans Dierenparadijs huurt al sinds 2011 het pand van Marcel van Hooijdonk. Na jaren lang in loondienst te zijn geweest wilde Evert zijn hobby gaan combineren met zijn werk. Als klein jochie werkte hij al lange tijd in een dierenwinkel. Nu wilde hij iets voor zichzelf beginnen. Hij ging op zoek naar een onderneming die hij over zou kunnen nemen. De zoektocht kwam uit op de dierenspeciaalzaak aan de Rijnlaan in Utrecht. De oude zaak liep niet goed en Evert was er van overtuigd dat hij hier de oplossing voor had. Het grootste voordeel voor hem was dat er al een aantal vaste klanten waren die ook na de overname zijn gebleven. Zo kon hij hier makkelijk op voort boorduren.

 

De huidige staat van Elans Dierenparadijs

‘We kregen het steeds drukker. Op een gegeven moment kon ik het allemaal niet meer in mijn eentje aan. Natuurlijk hebben we ook mindere tijden gekend toen de economie er ook slecht aan toe was maar hier hebben we ons zelf door heen kunnen slepen.’ geeft Evert aan. De winkel beschikt over een uitgebreid assortiment van voer en verzorging tot speelgoed en kleding en voor honden en katten tot vissen en vogels. Je kunt hier voor terecht in de winkel aan de Rijnlaan 26 in Utrecht of door ze te bestellen via de webshop: www.elansdierenshop.nl .

 

Marcel van Hooijdonk als huurbaas

‘Ik heb nu aardig wat ervaringen gehad met Marcel van Hooijdonk en kan eigenlijk alleen maar zeggen dat hij altijd goed te bereiken is en makkelijk is in de communicatie. Er zijn momenten geweest dat er iets gerepareerd moest worden en dit werd tot op heden altijd snel opgepakt.’ verteld Evert. Op de vraag of hij nog een advies had voor startende ondernemers antwoordde hij: ‘Zorg er voor dat je zaakjes goed op orde zijn, dit vereist veel eigen initiatief, je kunt het niet allemaal maar op je af laten komen.’

Gerelateerd project

Schuur omgebouwd tot woning

Voor de eigenaren van dit pand is de schuur verbouwd zodat er meer ruimte is voor de kinderen en het echtpaar.

Dit project bekijken
Terug naar referentie overzicht